SmartWasher OzzyJuice, filtre og OzzyBooster

Din SmartWasher kræver ikke meget tilbehør. Hvis den blot er veludstyret med OzzyJuice og korrekt filter, sørger den for at holde værkstedets olie- og fedtafrensninger miljøvenlige.

OzzyJuice

OzzyJuice er en effektiv og affedtende rensevæske, der specielt er udviklet til SmartWasher systemet i Europa. Væsken er produceret til brug i SmartWasher, hvor bakterier/mikrober kan leve i væsken, og derved nedbryde eller neutralisere olie, fedt mv. Derved holdes OzzyJuice altid ren og effektiv.

OzzyJuice leveres i 2 forskellige modeller:

SW-6i: Benyttes til mere “porøse” eller “sarte” emner såsom printboard, elektronik o.lign. 

SW-3i: Benyttes til alt andet som har behov for olie- og fedtafrensning.

Filtre

Der skal benyttes filter i SmartWasher rensekaret. Bakterier/mikroberne er frysetørret ind i det blå net i SmartWasher filteret. Ved brug tilføres der konstant nye og “friske” bakterier til din OzzyJuice rensevæske. Derved skal OzzyJuice aldrig bortskaffes eller skiftes ud i din SmartWasher. Vi anbefaler filteret udskiftes minimum en gang månedligt for at opnå maksimal renseeffekt.

OzziMat FL-4: 4-lags mikrobefilter til SmartWasher.
Dette filter består reelt af 4 filtre. Hvis SmartWasher benyttes til ekstra meget afrensning eller til ekstremt snavsede emner, så anbefales det at skrælle 1 lag filter ugentligt eller efter behov.

OzzyBooster

250 ml koncentreret mikrober/bakterier.

Er du kommet til at forurene eller misligholde din OzziJuice, kan den i de fleste tilfælde reddes vha denne OzzyBooster.

Hældes direkte i din SmartWasher, og “redder” i de fleste tilfælde din OzzyJuice, hvis der er tilført overdrevent olie o.lign. til systemet. Kan med fordel bruges, hvis OzzyMat filteret ikke er skiftet regelmæssigt i SmartWasher.
Ved brug af OzzyBooster kan du i de fleste tilfælde undgå, at skulle udskifte din OzzyJuice ved misligehold.

Indkøbskurv
Scroll to Top