Referencer - hvad siger kunderne om SmartWasher?

BOS Transmissions A/S
Cykelkrogen, Bagsværd
CFT Gears A/S
ProfCykler i Ringsted
Previous slide
Next slide

Fordelen ved SmartWasher er, at dette rensekar er bio dynamisk, dvs. det lever i sin helt egen cyklus. Væsken skal aldrig udskiftes, da olie og fedt nedbrydes af det såkaldte “Ozzy” enzym. Ozzy enzymet “spiser” den afrensede olie uden at efterlade spor.

Virksomheden får derfor en besparelse ved ikke at skulle betale for at komme af med væsken, som ved mange ældre rensekar betegnes som “giftig og farlig”.

Væsken i en Smart Washer er ph-neutral og lun, det kan endda være rart at få varmet hænderne i de kolde måneder. Ozzy Juicen, som væsken også kaldes, er heller ikke hverken brandfarlig eller giftig.

SmartWasher er langt mere effektivt end rensebenzin og lignende produkter, og da væsken er ph-neutral kan den også bruges på tekstil, carbon, plastik m.m. uden at produktet tager skade.

Disse ting betyder at SmartWasher er godkendt og anvendelig inden for mange forskellige brancher: F.eks. er den godkendt til brug i fødevareindustrien, lufthavne, ombord på skibe m.m.

SmartWasher er også blevet yderst populær blandt mindre virksomheder, som f.eks. cykelværksteder, da det er nemt at rengøre cykler, og tilbyde dette som en ekstra ydelse.
Det samme er gældende for dækcenter, MC- og autoværksteder, hvor man nemt kan rense bremser og div. reservedeldele uden at de tager skade.

Når det kommer til holdbarhed og vedligeholdelse er SmartWasheren nem: Der skal blot skiftes filter engang imellem (hvor ofte, afhænger af brugen).

Filteret sørger bl.a. for at fjerne større partikler ved afrensning fx grus, jord, sand m.m. Men vigtigst af alt, så tilføjer du nye og friske Ozzy enzymer igennem filteret. Derfor behøver væsken aldrig udskiftning, så længe filteret bliver udskiftet engang imellem.

Rensebaren er mobil. Den skal blot tilsluttes en stikkontakt, så væsken holdes varm og pumpen kan pumpe væsken rundt, når der er behov for den.

SmartWasher leveres fra en lille bord model, til en model der kan bære op til 450 kg. Så rengøring af motorblokken er intet problem!

Alle modeller er mobile og 2 af modellerne leveres på hjul. De kan derfor nemt flyttes rundt, hvor der er behov. 

Mange tror at rensebaren “sikkert er som alle de andre, og så stor forskel kan der ikke være”, derfor tilbyder vi en gratis demo af SmartWasher. Her er du velkommen til at rense egne dele.

SmartWasheren er det mest effektive rensekar på markedet, og samtidig er det grønt og godt for miljøet. Nøjes ikke med vores ord, oplev selv SmartWasheren i funktion.

Indkøbskurv
Scroll to Top